• Publicitat

  La masia Can Borrell de Castellar, en venda per gairebé 7 milions d'euros

  L'immoble va ser propietat d'Enric Oliver, oncle de l'escriptor sabadellenc Joan Oliver (Pere Quart)
  Redacció
  25 de gener de 2023

  La històrica masia Can Borrell, de Castellar del Vallès, està en venda per pràcticament 7 milions d'euros. Es ven tota la finca, que compta amb 158 hectàrees, 148 de les quals són de bosc, segons informa la immobiliària Fantastic Frank.

  Façana principal de Can Borrell, fruit de la reforma amb estil modernista de 1912 / CEDIDA

  Més enllà de l'edifici principal -modernista- de 633 metres quadrats, la masia compta amb un altre edifici que supera els 500 metres quadrats, casa de masovers i magatzem, piscina, capella, dos garatges, un safareig, quadres, lavabos i galliner.

  Publicitat

  Les xifres de la venda són espectaculars, tant el preu de sortida, 6.950.000 d'euros, com el conjunt de construccions amb què compta. I l'oferta inclou les 460 oliveres de què disposa la finca.

  L'origen de la masia

  Els orígens de Can Borrell es remunten al segle XVI i XVII. Està protegida, i tal com recull l'inventari del patrimoni arquitectònic local de Castellar, el seu origen es pot datar gràcies a una data esgrafiada a una rajola de les golfes que data del 1600.

  La casa principal es va reformar el 1912, amb estil modernista. Unes obres que va promoure mossèn Enric Oliver, oncle de l'escriptor sabadellenc Joan Oliver (Pere Quart). La seva família estava vinculada amb el municipi castellarenc a través de diverses propietats. L'any 1947, la finca va passar a ser propietat de la família Clols.

  La masia està ubicada als afores de Castellar, a la carretera BV-124, a la zona entre l'Aire-Sol i Sant Feliu del Racó. Situada als peus del parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, gaudeix d'un entorn i unes vistes privilegiades.

  Publicitat
  Publicitat

  També et pot interessar