• Publicitat

  La comunitat Archilovers selecciona una casa amb segell vallesà

  En destaquen l'excel·lent estètica, creativitat i funcionalitat
  Redacció
  20 de desembre de 2022

  La comunitat global d'arquitectes Archilovers ha seleccionat una obra del despatx d'arquitectura sabadellenc Vallribera Arquitectes en el seu catàleg de millors projectes del 2022.

  Vista general de la casa / JOSÉ HEVIA (Cedida)

  Des d'aquesta agrupació es destaca l'excel·lent estètica, creativitat i funcionalitat de la reforma de la casa entre mitgeres que els arquitectes sabadellencs Llorenç Vallribera i Aleix Gil han denominat 105JON. L'immoble està ubicat al Vallès, sense que hagi transcendit la ubicació exacta per respectar la privacitat dels habitants.

  Publicitat

  La reforma va néixer de la necessitat d'una parella de Barcelona que volia marxar de la gran ciutat. La casa fa 90 metres quadrats i només té una planta, però la seva particularitat és l'altell, construït gràcies a l'alçada de la teulada. També destaca per la millora de l'aïllament tèrmic i l'aprofitament del pati, amb cobert al fons.

  Archilovers ha seleccionat el projecte d'origen sabadellenc entre 50.000 propostes. La comunitat té 1,2 milions de seguidors a Instagram, on comparteix diferents exemples de projectes arquitectònics, i una pàgina web: www.archilovers.com

  Fotos: José Hevia

  Publicitat
  Publicitat

  També et pot interessar