Ciutat

L’embarcador del llac del Parc Catalunya té data de reobertura

L’1 d’abril el lloguer de barques i patinets d’aigua va quedar interromput per la sequera i el buidatge del llac del Parc de Catalunya

Navegar pel llac del Parc de Catalunya tornarà a ser possible el pròxim diumenge 14 de juliol. L’activitat de l’embarcador va aturar-se el passat 1 d’abril, en ple episodi de sequera, perquè el llac havia perdut molta massa d’aigua i l’anunci del buidatge era imminent. Amb pena, el gerent del Bar l’Embarcador de Sabadell, Domènec Melé, anunciava que el servei de lloguer de barques i patinets quedava interromput fins a nou avís per primera vegada després de 32 anys.

L’ecosistema del parc de Catalunya va recuperant la normalitat; i l’ompliment del llac artificial de grans dimensions continua en marxa i encara aquests dies la recta final. Per tant, és el moment idoni per recuperar la possibilitat de solcar l’aigua del llac.

De moment, només amb patinets

El servei obrirà només amb l’opció de llogar patinets d’aigua, de moment. Les antigues barques de l’embarcador van ser portades a un magatzem i seran desballestades pròximament. Pel que fa a les noves embarcacions, els responsables de l’embarcador apunten que estan a l’espera de novetats en la licitació del negoci. A partir de les 12 del migdia del dia 14, les primeres 20 persones que s’apropin a l’embarcador podran gaudir d’un viatge gratuït de vint minuts.

FOTOS | Així llueix el llac del parc de Catalunya, a vista d’ocell

Comentaris
To Top