Ciutat

Cinc detinguts en el desmantellament d’una nau ocupada on es guardaven objectes robats a Sabadell

Cinc persones han estat detingudes aquest dijous en un operatiu policial conjunt entre Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal a Sabadell. El dispositiu de seguretat ciutadana ha tingut lloc des de primera hora a la carretera de Prats, al barri de la Creu Alta.

Els agents han desmantellat una nau ocupada que servia de magatzem per guardar multitud d’objectes robats, segons han confirmat fonts policials. En el local s’han recuperat bicicletes d’alta gamma, telèfons mòbils, ordinadors, càmeres de gravació, material informàtic divers i roba i material d’esport. A banda, s’han localitzat dos telèfons mòbils sostrets amb violència al Centre de Sabadell.

L’entrada s’ha dut a terme per ordre judicial. L’operatiu s’emmarca dins d’una investigació per robatoris en diferents domicilis en els últims mesos, en alguns casos amb violència. Els fets s’han relacionat amb aquesta nau i s’espera que l’actuació permeti rebaixar el volum de robatoris a la ciutat.

La investigació continua oberta per esclarir els fets i saber si hi ha més persones implicades. Els detinguts, que tenen nombrosos antecedents, passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Desplegament policial a la carretera de Prats | David Chao

Desplegament policial a la carretera de Prats | David Chao

Desplegament policial a la carretera de Prats | David Chao

Comentaris
To Top