• Publicitat

  Jogger,  el  familiar  més accessible  del  mercat

  EL NOU MODEL DACIA enfocat a les famílies que busquen un vehicle polivalent, disponible en versions de cinc i set places, ARRIBA AL CONCESSIONARI AUSER
  Manel Camps
  29 de juliol de 2022

  Dacia Auser Sabadell, del grup Movento, està permanentment innovant per facilitar la vida als seus clients. És per això que el concessionari sabadellenc ha començat a rebre les primeres comandes del nou Dacia Jogger, el nou familiar de Dacia que compta amb fins a set places. A les instal·lacions sabadellenques ja es pot provar la nova joia de la marca. 

  L’arribada del nou Jogger converteix el nou model en el vehicle més accessible del segment C. La seva relació valor/preu el converteix en una oferta única: des de 5 euros al dia la versió de cinc places i per un euro al dia més, la versió de set places. Jogger està enfocat a les famílies que busquen un vehicle polivalent, que faciliti el seu dia adia, i també als aventurers i amants de la naturalesa que desitgin conduir un vehicle modern i dinàmic que pugui transportar els seus equips d’esport o d’oci.

  Publicitat

  Up and GO: una oferta atractiva

  A més de l’atractiu producte, la promesa de terminis d’entrega reduïts en una versió molt equipada està atraient cada vegada més clients. En el moment de la compra, la configuració, inclosa l’elecció del motor –versió gasolina TCe de 110 CV i una Eco-G de 100 cavalls de potència– i el color de la carrosseria, pot fer-se en menys d’un minut. Simplifica el procés de compra, centrant-se en la part essencial per al client. Com és habitual a Dacia, la relació entre qualitat i preu és un altre dels factors de compra definitius, i és que la versió de cinc places més assequible es pot adquirir a partir de 14.990 € i la de set a partir dels 17.150 euros.

  Dacia Jogger Days a Auser 

  Amb l’objectiu de donar a conèixer el model, Dacia Jogger Days s’estrena al concessionari Auser de Sabadell. Unes jornades de portes obertes que tindran lloc entre els dies 28 de març i el 2 d’abril, perquè hom qui ho vulgui pugui conèixer de primera mà el familiar de set places més accessible del mercat, la darrera gran novetat de Dacia. Aquells clients que s’inscriguin durant els Dacia Jogger Days i realitzen la seva comanda abans del 30 d’abril, entraran dins un sorteig, on podran guanyar un cap de setmana d’aventura inoblidable, per a tota la família a bord del Dacia Jogger.

  Publicitat
  Publicitat

  També et pot interessar