Diners

González-Bueno: “Normalment la gent intenta comprar el que consideren que està infravalorat”

/ B.S.

En la roda de premsa de presentació dels resultats històrics del Banc Sabadell, el conseller delegat de l’entitat, César González-Bueno ha defensat aquest dimarts que l’entitat “encara no ha tocat sostre” i que “normalment la gent intenta comprar el que considera infravalorat”.

Alhora, González-Bueno ha defensat que el pagament de 2.900 milions d’euros als accionistes en els pròxims dos anys té potencial de millora perquè, de moment, estan calculats de manera “conservadora”, a l’espera de tenir més “visibilitat”. Així mateix, González-Bueno ha mirat d’esquivar les preguntes dels diversos mitjans sobre l’OPA hostil, però ha insistit que hi ha “moltes coses que encara no estan clares” i cal “transparència”.

Finalment, González-Bueno ha anticipat un “benefici rècord” a final del 2024. “La matemàtica ho fa inevitable”, ha assenyalat, amb el director financer, Leopoldo Alvear, apuntant que es podrien superar, fins i tot, els 1.400 milions d’euros de benefici, superant, si s’acaba complint, els del passat 2023.

Comentaris
To Top