ESPORTS

La sabadellenca Marina Asensio participa a l’Eurobasket de Lituània amb la selecció U20

Marina Asensio en la seva presentació amb Western Michigan Broncos / CEDIDA

La sabadellenca Marina Asensio ha estat inclosa en la selecció espanyola U20 que reuneix les dotze millors jugadores d’aquesta franja per participar en l’Eurobasket de Lituània, que se celebrarà a partir d’aquest dissabte dia 6 fins al 14 de juliol.

La base, que ja va integrar el combinat nacional que va obtenir la plata el 2022 a Grècia, forma part d’un dels principals candidats per ocupar posicions de privilegi al torneig. D’aquesta manera es treu l’espineta de la seva absència en la selecció subcampiona del món U19 a Madrid a causa d’una inoportuna lesió només 10 dies abans de l’inici del campionat.

Nou equip

Pel que fa a la seva trajectòria universitària, Marina ha competit les últimes dues temporades a la Universitat de South Florida (NCAA), però a la temporada vinent ho farà a Western Michigan Broncos, canviant d’ubicació, no de competició. Al seu nou equip, coincidirà amb el també sabadellenc Quim Gómez, qui ocupa la posició d’entrenador assistent amb qui ja havien compartit equip a les categories formatives del Club Natació Sabadell (campiones de Catalunya mini el 2016 precisament al Pavelló Nord de Sabadell).

Per la seva banda, la seva germana Irene Asensio es troba encara en el procés de selecció de l’equip U18 que prepara l’Eurobasket de Portugal, que se celebrarà del 3 a l’11 d’agost. Irene ja va formar part de l’equip subcampió d’Europa cadet el 2022, també a Portugal, i ha liderat aquest any el Femení Sant Adrià a ser campió de Catalunya júnior. Al finalitzar aquest esdeveniment, Irene s’embarcarà en una nova aventura a l’altre costat de l’Atlàntic, havent signat amb UTEP Miners a El Paso, Texas.

Comentaris
To Top