Oci i cultura

Alumnes de l’ESDi desfilen els seus dissenys al pati de l’Arteneu

Va ser la posada en escena de setmanes de treball, amb premi per al millor projecte a Mariona Garcia

/ DAVID CHAO

L’ESDi va organitzar dilluns al vespre al pati de l’Arteneu una desfilada de moda amb innovadors dissenys d’alumnes que van utilitzar fibres sostenibles de Naia ™ en les seves creacions, que volien ser una metàfora de “la lluita interior i la recerca de pau emocional”.

La desfilada va ser la posada en escena de setmanes de treball, amb premi per al millor projecte. Mariona Garcia es va endur una beca de 4.000 euros després de la valoració d’un jurat format per membres de l’empresa col·laboradora Eastman.

Les alumnes i dissenyadores, de tercer del Grau en Disseny menció Moda d’ESDI-URL, que van participar en aquesta col·laboració són: Aurora Gallardo, Ingrid Sala, Aina Vila, Inés Borrego, Mariona Garcia, Queralt Turull, Sila Sànchez, Andrea Criado, Júlia Escudero i Clàudia Gómez.

A través d’aquesta col·lecció, se’ls encarregava capturar la complexitat de l’existència “i convidar a obrir la ment i el cor a un nou ordre de bellesa i harmonia basat en l’equilibri emocional”. Naia™ Renew, que va ser la protagonista dels dissenys presentats, és una fibra d’acetat cel·lulòsic composta en un 60% per polpa de fusta d’origen sostenible i en un 40% per contingut reciclat certificat.

Fotografies: David Chao

 

Comentaris
To Top