Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

Fem un repàs de l’actualitat informativa a Sabadell. Què has de saber?

Fem un repàs de l’actualitat informativa a Sabadell. Què has de saber?

La nova taxa comarcal de residus continua portant cua a Sabadell. Després que el Consell Comarcal -en acord amb la Diputació de Barcelona- anunciés l’ampliació del termini de pagament voluntari del rebut, ara el síndic de greuges de la ciutat ha proposat que es pugui fraccionar el tribut de cara al 2025.

El síndic demana fraccionar la nova taxa comarcal de residus

Els mocadors de coll de Festa Major, amb l’escut de Sabadell, són un dels principals reclams cada any a Sabadell. Enguany es repartiran 20.000 mocadors de festa major –una moció que es va aprovar a petició d’ERC, que reclamava ampliar el nombre de mocadors, quan anys abans se’n repartien 3.000–, i es podran trobar als centres cívics, al Servei d’Atenció Ciutadana (010) i a la Casa Duran a partir del dimecres 4 de setembre.

On pots aconseguir el mocador de la Festa Major de Sabadell 2024?

El nadó del part que va comportar les agressions de familiars a sanitaris de l’Hospital de Terrassa dijous passat ha mort aquest dimarts a la tarda pel problema cerebral amb què va néixer, segons han confirmat fonts de l’hospital Taulí, on van ser derivats mare i fill la setmana passada.

Mor el nadó que havia ingressat al Taulí després d’un part complex a Terrassa

L’Ajuntament de Sabadell preveu iniciar les obres de construcció de 108 pisos de lloguer social a Can Gambús a finals d’aquest any i acabar-les al cap de dos anys, previsiblement a les acaballes de 2026. Després s’adjudicaran entre les persones inscrites al registre de sol·licitants d’habitatges de protecció oficial.

Can Gambús tindrà 108 habitatges de lloguer social nous el 2026

Definit. El grup III de Segona Federació on jugarà la pròxima temporada el Centre d’Esports Sabadell ja és oficial. Nou catalans, cinc balears i quatre representants de la Comunitat Valenciana inclòs el filial de l’Elx.

El Sabadell ja coneix els 17 rivals de Segona Federació: la fórmula prevista

Comentaris
To Top