CASTELLAR

L’espai de cotreball del Centre de Serveis de Castellar acull la primera empresa

El local s’ubica al polígon industrial del Pla de la Bruguera

L’empresa d’automatització i manteniment industrial NIS Motion va estrenar divendres passat l’espai de cotreball que ofereix el Centre de Serveis de Castellar. El lloc està disponible per a treballadors autònoms i a petites empreses de nova creació.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rubén Peñalver, va fer el lliurament de claus de l’espai al propietari de l’empresa, Albert Puig Oriol, que a partir d’ara podrà fer ús també de tota la infraestructura del Centre de Serveis, com per exemple la sala d’actes i diferents sales de reunions.

Cinc punts disponibles

El consistori destaca que l’espai de cotreball compta amb tots els requeriments necessaris per poder treballar, amb taula, cadira, calaixera, armari amb clau i bústia, connexió a Internet i opció de domiciliació empresarial i d’assessoraments tècnics.

Després d’aquesta primera ocupació, resten disponibles cinc punts de treball més, que tenen els preus bonificats per tal de facilitar els primers passos de les activitats econòmiques. Així, estan a l’abast de qualsevol activitat domiciliada fiscalment a Castellar del Vallès i també a les persones emprenedores amb un projecte de creació d’empresa que formalitzi l’alta en un termini de tres mesos. Totes les persones interessades a sol·licitar més informació sobre l’espai de cotreball del Centre de Serveis poden contactar amb la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació.

Obre un nou espai de cotreball a Castellar

Comentaris
To Top