ESPORTS

El Sabadell ja coneix els 17 rivals de Segona Federació: la fórmula prevista

El tècnic David Català ja coneix els 17 rivals / Lluís Franco

Definit. El grup III de Segona Federació on jugarà la pròxima temporada el Centre d’Esports Sabadell ja és oficial. Nou catalans, cinc balears i quatre representants de la Comunitat Valenciana inclòs el filial de l’Elx.

Els rivals del CE Sabadell serien els següents: Europa, Sant Andreu, Lleida Esportiu, Badalona Futur (tot apunta que perdrà la plaça pel seu deute i se la podrien disputar Hospitalet i Girona B), Terrassa, Espanyol B, Olot, Cornellà, At. Balears, CD Ibiza Pitiusas, Andratx, Penya Deportiva Santa Eulàlia, Mallorca B, Torrent, Alzira, Valencia Mestalla i Elche Ilicitano.

Com va passar la temporada anterior, dos equips de la zona d’Alacant jugarien en grups diferents. El filial de l’Elche ho faria en el III i l’Orihuela, per la seva proximitat amb la Comunitat de Murcia, ho tornarà a fer en el IV.

De totes maneres, la tarda ha estat llarga a la seu de la Federació i s’han produït situacions realment tenses, sobretot quan una proposta apuntava la possibilitat que els catalans juguessin en dos grups diferents i en el cas del Sabadell, ho hauria fet en direcció a la Comunitat murciana. Hauria estat un desgavell. Finalment, s’ha imposat la lògica i es manté la línia de les últimes temporades, almenys en el grup III.

Per la confecció del calendari caldrà esperar. Fis al 17 de juliol els clubs tenen temps de fer la seva inscripció i a partir de llavors, la Federació haurà de decidir la data. La lliga començarà el cap de setmana del 31 d’agost i 1 de setembre i el mercat de fitxatges acaba el 30 d’agost. El Sabadell començarà la pretemporada el 17 o 18 de juliol.

Comentaris
To Top