Ciutat

Augmenten puntualment la presència policial al Taulí per evitar incidents

L’increment de la seguretat està relacionat amb el recent succés a l’hospital de Terrassa

La presència de Mossos d’Esquadra al Parc Taulí de Sabadell s’ha incrementat notablement en les últimes hores, tal com han advertit diversos ciutadans que han passat per la zona. Segons confirmen fonts de l’hospital i la policia, es tracta d’una “mesura preventiva de seguretat” després dels últims successos.

El motiu, expliquen, té a veure amb uns fets que van ocórrer dimecres passat a l’Hospital de Terrassa, quan un grup d’entre vuit i deu sanitaris van ser agredits violentament pels acompanyants d’una pacient embarassada amb complicacions durant el part.

Presència policial al Taulí | Cedida

Poc després, la pacient i el nadó van ser traslladats en estat greu al Taulí fruit de la complexitat clínica del part. Això ha fet que l’hospital sabadellenc hagi estat sota l’estricta vigilància del cos de la policia catalana, que s’ha desplegat puntualment aquest dilluns amb diverses unitats.

Cap a la tarda, i un cop ha minvat l’aglomeració de persones al voltant de l’equipament, els agents han marxat del lloc. Tot i això, fonts policials remarquen que l’indret continuarà controlat en els pròxims dies i no descarten que es torni a desplegar un dispositiu especial, activant el protocol de seguretat pertinent.

Traslladen al Taulí un nadó i la mare després d’una agressió a una sala de parts a Terrassa

Comentaris
To Top