Ciutat

FOTOS | Llancen una nevera pel balcó després d’una discussió a Sabadell

L’electrodomèstic va impactar en tres cotxes aparcats al carrer

Els veïns del carrer de Castellar del Vallès, al barri de la Creu Alta, viuen des de fa quatre anys amb neguit per la presència d’uns inquilins que generen conflictes constants en un pis ocupat de la zona. L’últim succés va tenir lloc el passat dissabte quan, després d’una discussió a l’interior de l’immoble, un dels inquilins va llançar una nevera des del balcó.

Llancen una nevera pel balcó | Cedida

L’aparell va acabar al mig del carrer després de colpejar almenys tres cotxes que es van veure danyats. Afortunadament, en aquell moment no passava ningú pel lloc i no s’han hagut de lamentar danys personals. La Policia Municipal va procedir a detenir un home pels danys provocats com a presumpte autor dels fets.

Un problema enquistat

Diversos testimonis expliquen que les discussions i el soroll en el lloc són habituals. El pis va ser ocupat el 2020, després de la pandèmia, segons diversos residents pròxims a l’indret. Les actuacions policials per diferents successos s’han repetit des d’aleshores. Mentrestant, la resta de ciutadans ho viuen amb frustració i por a les possibles represàlies. Segons expliquen, l’immoble va canviant d’inquilins freqüentment, però els problemes persisteixen.

Dissabte, els crits van alertar el veïnat, a prop de la plaça de Jonqueres. La sorpresa, però, va arribar en escoltar el terrabastall provocat per la caiguda de la nevera al bell mig del carrer. “Per sort, no passava ningú. Però, què hauria passat si enganxa algú?”, alerten.  La qüestió, que va obligar a la intervenció policial, se suma al llarg historial, fent alçar la veu d’aquells que reclamen insistentment que s’actuï per acabar amb una problemàtica que sembla cronificada.

En vies de resolució

Fonts municipals admeten que fa temps que el cas es troba en seguiment arrel precisament de denúncies dels veïns. “Ens consta que la propietat fa pocs mesos va iniciar el procediment judicial per instar al desallotjament, i estem acabant d’ultimar un informe a la fiscalia per acreditar aquesta situació de conflictivitat i reclamar que es desallotgi el més aviat possible“, expliquen. I afegeixen: “és un clar exemple de per què volem agilitzar les desocupacions en cas d’ocupacions conflictives i demanem canvis a la normativa precisament per evitar casos com aquest”, tanquen des del consistori.

Destrosses en un dels cotxes del carrer | Cedida

Comentaris
To Top