CASTELLAR

Música, cinema i gastronomia: consulta la programació de les Nits d’Estiu a Castellar

El Tast d’Estiu i el FemFestival repeteixen com a plats forts aquest juliol

Castellar del Vallès tornarà a viure un estiu amb un calendari farcit de propostes. Música i gastronomia tornen a omplir una agenda que arrenca aquest pròxim cap de setmana, amb les primeres activitats de la programació de les Nits d’Estiu 2024. La quarta edició del cicle de concerts protagonitzats per dones FemFestival i la iniciativa gastronòmica i cultural Tast d’Estiu repeteixen com a plats forts.

La primera iniciativa serà el Dia de la Música, amb dues jornades que tindran lloc el divendres 21 i el dissabte 22 de juny i que comptaran amb la participació d’un bon nombre de formacions musicals d’entitats i escoles de música de la vila que oferiran una marató de concerts als jardins del Palau Tolrà, a més d’una jam session a Cal Calissó.

Tast d’Estiu i FemFestival

Els dies 28 i 29 de juny, la plaça de Catalunya acollirà una nova edició del Tast d’Estiu, que arriba a la seva cinquena entrega amb una dotzena d’establiments. Tots ells oferiran les seves propostes gastronòmiques als estands de degustació que s’habilitaran per a l’ocasió. Tot, acompanyat d’una oferta cultural que amenitzarà els tastos, amb música i teatre durant la trobada.

Ja al juliol, del 4 al 7, Castellar s’omplirà del talent artístic femení i feminista del FemFestival. Enguany, les regidories de Feminisme i Cultura han programat quatre concerts que tindran lloc a la plaça d’El Mirador, i a més, també hi haurà propostes musicals organitzades per Calissó Cultural i Vilabarrakes.

Tast d’Estiu a Castellar | Cedida

Així, la cantautora de dream indie folk Erin Hyvin obrirà el cicle de concerts a la terrassa de Cal Calissó el dijous 4 de juliol. Alicia Rey, acompanyada de les coristes Odettes i la violinista Ana Moya; Gemma Humet; Aluet; Al·lèrgiques al pol·len; i COCO, que tancarà el festival, seran les altres veus cridades a omplir els diferents escenaris.

Tot plegat, acompanyat de bachata, roda cubana, sardanes i cinema a la fresca -enguany, a la plaça Calissó-, que faran que aquells que no marxin fora el mes de juliol tinguin un ampli ventall d’opcions per gaudir a Castellar.

Comentaris
To Top